Aktuellt

Medlem i fokus

Årets GMF:are

Till årets GMf:are beslutade förbundsstyrelsen och 2010 års representantskap att utse Lars-Erik Karlsson, föreningskassör och ordförande i Stockholmsavdelningen.

Lars-Erik har i många år rent praktiskt skött om mycket av GMf:s administration i form av ekonomi och pappersarbete. Han har alltid varit mycket lojal, engagerad, ambitiös och noggrann i sitt arbete och han är ett stort stöd för oss andra i förbundsstyrelsen.

På bilden räcker, förra innehavaren av statyetten "Årets GMf:are", Linda Schentz, över statuetten till Lars-Erik under överinseende av ordförande i GMf.

Om medlem i fokus

Bakom en innovation, ny verksamhetsidé eller ett företags framgång finns ofta en ledare och en intressant historia. Att få ta del av andra som lyckats ger ofta inspiration till andra att vilja förändra sin situation.

Under rubriken "Medlem i fokus" kommer vi presentera medlemmar som gjort det där lilla extra. Alla är medlemmar som vi tycker är värda att lyfta fram.

Tipsa oss

Vi söker medlemmar som kan vara ett ansikte utåt för GMf. Har du någon chef eller egenföretagare nära dig som värd att synas lite extra - tipsa oss